Gratis* indonesische buffetmaaltijd

De laatste nieuwsbrief

Slechts voor een enkeling: een Gratis* Indonesisch Buffet?

{{voornaam}},
Hoor jij binnenkort tot deze bijzonder selecte groep?
De Legedijk 4 is een plek waar “delen is vermenigvuldigen” een veelgehoorde kreet is. Via de mail van Jaap de Vries heb je al een voorbeeld van het uitgebreide Indonesische buffet menu kunnen zien. Een avond waar de passie echt geproefd kan worden. Vanaf december wil ik jullie ook graag in mijn Passie laten delen, want als je vanaf nu een fotosessie boekt op https://fotofriesland.nl bied ik je deze heerlijke Indonesische gerechten aan op een door jouw gekozen donderdag (in overleg met Henk Krikke voor de reservering via e-mail: [email protected] of als je liever met hem belt 06-53330799)
Eerst alleen voor de vrienden van de Legedijk 4 bied ik een GRATIS* Indonesische Buffetmaaltijd aan. Jij kunt er dus bij zijn.
Je kunt natuurlijk ook een ander, je vriend, je vriendin of je geliefde, je kind , zo’n geweldige fotosessie aanbieden, het is immers weer bijna Sinterklaas en Kerstmis.
Investering voor het leven
Foto’s leggen een moment vast, een moment dat je niet meer over kunt doen, een periode in je leven die misschien maar één keer voorkomt. We leggen soms ‘oh zo makkelijk’ een paar honderd euro voor een paar kledingstukken neer, die je na een jaar misschien wel niet meer draagt. Foto’s brengen zelfs na 20 jaar nog een glimlach op je gezicht, want hieraan zitten herinneringen vast. Het leven kan soms zo maar voorbij zijn en alles wat je dan nog hebt zijn foto’s en herinneringen. Investeer in het vastleggen van je toekomstige herinneringen door middel van fotografie, het is de moeite waard!
Producten
Ik geloof in kwaliteit en duurzaamheid en dat is ook wat ik qua producten graag aanbied aan mijn klanten. Ik werk dus alleen samen met de beste bedrijven, die bieden waar ik als fotograaf achter sta.
Wil jij Tijd en Aandacht? Wil je een foto die je raakt? Je ontroert? Je ziel zichtbaar maakt?
Dan maak je een afspraak bij Jenny Protzman Fotografie en Coaching in een.
Kijk voor meer info op de website van Fotofriesland
Verder maken 2 personen kans op een gratis profielfotoshoot t.w.v. 149 euro, als zij zich deze week aanmelden.
Hoor jij daarbij  {{voornaam}}?

JA, IK MELD MIJ NU AAN:
{{voornaam}}, Hopelijk tot ziens Jenny
PS alle prijzen zijn ex. btw prijzen.
Ik wil niemand spammen, dus mocht je deze mail als zodanig ervaren, onderaan zit de link om je af te melden. Zou ik wel jammer vinden, want dan kan ik geen nieuwe dingen meer met je delen en er gebeuren zulke interessante dingen op de Legedijk 4.

Gratis* = na boeking van een fotosessie bij www.Fotofriesland.nl

De studio aan de Legedijk 4 te Leeuwarden
De studio aan de Legedijk 4 te Leeuwarden