Portretfoto’s

Wil jij tijd en aandacht?
Dan ben je bij mij aan het goede adres.
Je kunt bij mij terecht voor

  • Zakelijke portretten.
  • Marketingportretten voor alle Zakelijke Media.
  • Zakelijke Social Media Portretten.
  • Natuurlijk ontspannen zakelijke portretten.

Wil je een foto die je raakt?
Je ontroert?
Je ziel zichtbaar maakt?
Fotografie en Coaching in een.

Voor mij is Fotografie Emotie en dat wil ik graag met jou zichtbaar maken. Spreek dit je aan? Dan maak je een afspraak bij Jenny Protzman.

Investering:
A. Je weet hoe je gezien wilt worden en hebt aan 10 tot 20 foto’s genoeg om tot een keuze te komen. Je weet van te voren of je een witte of zwarte achtergrond wilt en hebt je kleding daarop aangepast. € 199 euro.

B. Je wilt ook graag een jaartje jonger lijken en ook wel graag een zwart-wit versie van je portret en keuze uit meer foto’s, zo’n 100 komt eerder in de buurt. Dan ben je voor € 399 euro klaar.

C. Jij wilt graag de tijd en aandacht tijdens de fotosessie en meerdere kleding uitproberen en sowieso een zwarte en een witte achtergrond voor je foto, verder zou je eventueel ook wat foto’s voor je blog willen kiezen, dus kiezen uit 200 tot 300 foto’s spreekt je meer aan en geeft je een zekerder gevoel, want dan hoeven de dingen niet zo gehaast te gaan. Bovendien krijg je ook nog een ontspanningsoefening zodat die knoop in je maag ook niet meer nodig is. Tenslotte investeer je in jezelf en haast is voor jou niet gewenst in deze situatie. Voor € 749 euro heb jij een gezellige middag of avond gehad en je bent een aantal mooie portretten rijker die je ook nog eens een prettig en  gelukkig gevoel geven.

Bedragen zijn inclusief 21% BTW.

Gespecialiseerd in Zwart-Wit bewerkingen.
Ik ben aangesloten bij DUPHO
DuPho staat voor Dutch Photographers en is de beroepsorganisatie voor professionele fotografen in Nederland. 
Professioneel Fotograaf en NLP Master Practitioner
en Master Practitioner Time Line Therapy.

dupho-membership