Jouw high end portret

Hoe lang wil jij nu al een privé fotosessie voor jou alleen of misschien voor je partner?

Zo’n fotosessie waar jij met veel plezier en genoegen op terugkijkt, waarin je je geweldig voelde en op je mooist was. Echte High End Fotografie. Zo’n sessie die je één keer in je leven zou willen maken omdat je je dat zelf (eindelijk) gunt.

linda dekker

 

Zo’n echt cadeau:  nu doe ik het!

Misschien een fotosessie waarin jij in een prachtige cocktail jurk of in een prachtige galajurk met alles erop en eraan staat. Of misschien wil je wel in je mooiste lingerie op de foto, ook dat kan.

Conny hoed

Of misschien wil je gewoon een portret waarop je niet perse hoeft te lachen maar waar je gewoon een verstilde of dromerige blik mag hebben, want ook dat ben jij.

Bianca Talens

Ik creëer een portret waarop jouw ziel zichtbaar wordt en je zelfvertrouwen een boost krijgt. Hoe mooi is dat?

Mocht 1 van bovenstaande voorbeelden je aanspreken, maak dan eerst eens een vrijblijvende afspraak in mijn studio in Leeuwarden (hartje centrum) en dan bespreken we al je wensen en vertel ik je alle mogelijkheden van zo’n fotomiddag.

Ook heren zijn van harte welkom

En wat moet dat dan kosten?
Die prijzen variëren, vanaf € 749 afhankelijk van je wensen, maar onvergetelijk zal het worden en een herinnering voor het leven.

Fotografie is emotie en ik help je om die emotie vast te houden en te herinneren met mijn beelden,

Dus wat let je?
Maak die afspraak 🙂 Die kost je niets. Mail me: [email protected] en laat in elk geval je telefoonnummer achter. Of bel voor een afspraak op 0582886518  spreek eventueel iets b.g.g. 

Graag tot ziens. Ik hoop je gauw  te mogen ontmoeten 🙂

logo Jenny Protzman Fotografie & Coaching