Zelf aan de slag in een fotostudio

Workshop Leer je camera kennen tijdens studiofotografie

(de datum die jij graag zou willen, dus bel of mail voor een afspraak : 1 dagdeel  van 13:30 tot 16:00 uur 

Je hebt net of misschien al een tijdje een nieuwe camera gekocht? En je  zou zo graag eens zelf in een studio willen fotograferen? Dan is dít de workshop voor jou! Of het nu gaat om systeem camera of een spiegel reflex, dat maakt niet uit. 

In deze hands on workshop beginnen we met uit te leggen wat de invloed van licht is en hoe je dat zelf kunt beinvloeden, hoe je daar mee kunt spelen. Vervolgens gaan we kijken wat er op een camera allemaal kan worden ingesteld en welke instellingen in welke situaties van belang zijn.
Tijdens de workshop heb je je camera in de hand om direct met deze instellingen te kunnen experimenteren. Heb je zelf geen spiegelreflex maar zou je daar graag eens mee willen werken, dan kan dat voor een kleine meerprijs. Verder leer je wat hetbelang is van de verschillende lenzen, van groothoek tot telelens. Vast brandpunt of zoomlens. Voor- en nadelen.

De workshop wordt afgesloten met veel tips over fotograferen, compositie, de zogenaamde do’s and don’ts en gebruik van accessoires. 

Als je weer naar huis gaat dan heeft jouw camera weinig geheimen meer voor je.

 Maximaal aantal cursisten: 3 (je maakt je eigen groepje)
Tijd en aandacht zijn de sleutelwoorden.
Kosten: 297 euro p.p.

Wil je liever alleen alle tijd en aandacht krijgen?  Kies dan voor een VIP middag en kies je eigen datum. Prijs 497 euro.

 

<a href=”http://www.opleiding-info.nl/bdr368037-Fotofriesland.html” title=”Fotofriesland”>Fotofriesland</a> is ook te vinden op www.opleiding-info.nl.