Beter Beeld voor je Blog en Website

BETERE LEUKERE EIGEN BLOG BEELDEN

Wat ga je leren?

Je gaat leren om zelf sneller, betere, leukere, grappige, eigen en dus gratis foto’s te maken voor je blog en of website.

Waarom?

Je wilt je eigen mooie, leuke, authentieke materiaal online. Je stopt met saaie Stockfoto’s die een ieder ook op z’n site kan hebben en je riskeert niet langer een hoge rekening van de fotograaf, waarvan jij de foto’s  van internet hebt gehaald, met de gedachte :”Alles op internet is toch gratis?” Nee, echt niet. Ik zal de lijst met tarieven tijdens de workshop laten zien en je zult nooit meer zomaar foto’s van internet downloaden, dat verzeker ik je.

Voor wie is deze workshop?

Voor iedere  zelfstandige die zelf haar of zijn blog en/of  website bijhoudt.

Hoe?

Met je eigen camera. Dat kan van mobiel tot digitale spiegelreflex  zijn. Neem je kabeltje, je lader  en je laptop of eventueel je tablet ook mee, zodat je ook echt direct aan de slag kunt. Er is een model aanwezig maar ook allerlei materiaal waar je mee kunt werken. Je kunt in mijn studio werken, maar we zitten ook vlak bij bomen en water, dus inspiratie genoeg, denk je niet?

Waar en wanneer? 

In Leeuwarden op de Legedyk 4 , op ” jouw gewenste datum”  van 10 tot 16:30 met nabespreking.

Inloop vanaf half tien, kom op tijd als je vooraf van je koffie of thee met taartje wilt genieten.

De kosten voor de hele dag inclusief koffie, thee, water en een overheerlijke lunch bedragen 497 euro.

De kosten zijn  voor de belastingen af te trekken, want je bent je voor je vak aan het verbeteren en daar werkt de Belastingdienst graag  aan mee.

Aan wie kun je je vragen stellen?

Er is een Fotograaf, een assistent fotograaf en model. (Allemaal leuke dames, dit even voor de beeldvorming, want jullie zijn toch ook leuke ondernemers, nietwaar?)  Een leuke en nuttige zaterdag en  direct met nieuwe ideeën aan de slag kunnen, dat is de inzet.

 

Heb je vragen in het bijzonder, stel ze dan alvast vooraf, zodat je zeker weet dat jouw vraag aan de orde komt.

Er is plaats voor maximaal 4 mensen ( je kunt je eigen groepje samenstellen) zodat een ieder de tijd en  aandacht kan krijgen , die men nodig heeft.

Dus wacht niet te lang met reageren, want de plaatsen zijn beperkt.