Fotoshoot

Zien horen zwijgen
Zien

Investering
Foto’s leggen een moment vast, een moment dat je niet meer over kunt doen, een periode in je leven die misschien maar één keer voorkomt. We leggen soms ‘oh zo makkelijk’ een paar honderd Euro voor een paar kledingstukken neer, die je na een jaar misschien wel niet meer draagt. Foto’s brengen zelfs na 20 jaar nog een glimlach op je gezicht, want hieraan zitten herinneringen vast. Het leven kan soms zo maar voorbij zijn en alles wat je dan nog hebt zijn foto’s en herinneringen. Investeer in het vastleggen van je toekomstige herinneringen door middel van fotografie, het is de moeite waard!

Fotoreportage kosten: 149,00 Euro*
Dit zijn de kosten die je vooraf aan de fotoshoot betaalt om je fotoshoot bij mij vast te leggen. In dit bedrag zit naast de apparatuur en software, mijn tijd die ik bezig ben tijdens de shoot en erna (nabewerking/slideshow, etc). 1 uur klikken betekent vaak 3 uur werk. Hier zitten dus nog geen foto’s of bestanden bij.

Fotopakketten beginnen vanaf 149,00 Euro*

Producten
Ik geloof in kwaliteit en duurzaamheid en dat is ook wat ik qua producten graag aanbied aan mijn klanten. Ik werk dus alleen samen met de beste bedrijven, die bieden waar ik als fotograaf achter sta.

Wil jij Tijd en Aandacht?
Wil je een foto die je raakt?
Je ontroert?
Je ziel zichtbaar maakt?

Dan maak je een afspraak bij Jenny Protzman
Fotografie en Coaching in een.Maak nu een afspraak 

Gespecialiseerd in Zwart-Wit bewerkingen.

zw portret
zw portret

Voor mij is Fotografie Emotie en dat wil ik graag met jou zichtbaar maken.

Investering:

A. Je weet hoe je gezien wilt worden en hebt aan 10 to 20 foto’s genoeg om tot een keuze te komen. Je weet van te voren of je een witte of zwarte achtergrond wilt en hebt je kleding daarop aangepast. 149 euro.

B. Je wilt ook graag een jaartje of wat jonger lijken en ook wel graag een zwart-wit versie van je portret en keuze uit meer foto’s, zo’n 100 komt eerder in de buurt. Dan ben je voor 297 euro klaar.

C. Jij wilt graag de tijd en aandacht tijdens de fotosessie en meerdere kleding uitproberen en sowieso een zwarte en een witte achtergrond voor je foto, verder zou je eventueel ook wat foto’s voor je blog willen kiezen, dus kiezen uit 200 tot 300 foto’s spreekt je meer aan en geeft je een zekerder gevoel want dan hoeven de dingen niet zo gehaast te gaan. Bovendien krijg je ook nog een ontspanningsoefening zodat die knoop in je maag ook niet meer nodig is. Tenslotte investeer je in jezelf en haast is voor jou niet gewenst in deze situatie. Voor 597 euro heb jij een gezellige middag of avond gehad en je bent een aantal mooie portretten rijker die je ook nog eens een gelukkig gevoel geven.

Maak nu een afspraak

Aangesloten bij de Dupho (Dutch Photographers)

Professioneel Fotograaf en Master Practitioner.

Bedragen zijn exclusief 21% BTW.